Hello world!

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!

2 Responses to “Hello world!”

 1. Mr WordPress Says:

  Hi, this is a comment.
  To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

 2. Gila Says:

  karroca e jetes ecen shpejt
  megjithese eshte e ngarkuar
  dhe karrocieri koha vete
  s’qendron gjekundi per te pushuar

  n’agim me gaz ne udhetojme
  dhe koken spyesim te leme
  pertesen dhelet i perchmojme
  therrasim:’jepi ci q….

  por ne mesdite te kapitur
  e mbledhim veten kemi frike
  cdo prske e grope te papritur
  therrasim “me ngadale or mik”

  karroca rend ne mbremj vone
  mbi te dremisim ne te heshtur
  gjersa arrijme ne strehen tone
  dhe koha…. kuajt nget pareshtur

  pushkin

  hope you are well and happy with your new fammily
  With love
  Gila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: